5 Easy Facts About verificare masina Described

Wiki Article

FOTO: garage-esclarmonde.fr Datorită unei oportunităţi realizate de Centrul Resurselor Informaționale de Stat “Registru”, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, o informaţie detaliată despre o maşină second hand poate fi aflată în mai puţin de două minute.

. In marea majoritate din cazuri incidentele sunt legate de un eveniment despagubit de RCA sau CASCO, dar exista si informatii de la anumite support-uri auto.

Detalii cu privire la limitari, GDPR, ce NU facem si cazuri particulare vei primi pe mail/ whatsapp.

Vital este sa nu fi suferit daune majore care au afectat structura de siguranta a masinii sau treatment au afectat linia caroseriei si implicit pozitionarea masinii pe drum.

Pentru alte orase se adauga costurile ca sa ajungem acolo formate din timp + benzina, dar trebuie sa ne spui pe mail unde este masina.

Procesăm și verificăm toate datele, iar tehnologia blockchain validateă veridicitatea lor. Aceasta înseamnă că istoricul mașinii respective nu poate fi modificat, contrafăLower sau falsificat.

Localizați seria de șasiu VIN în manualul tehnic furnizat împreună cu vehiculul sau pe caroseria vehiculului. După ce încercați decodorul nostru VIN, veți vedea cât de ușoară și intuitivă este platforma carVertical.

În patru pași, puteți obține acces quick și ușor la o puzderie de informații! Urmați acest ghid pas cu pas pentru a-l obține:

De îndată ce introduceți seria de șasiu VIN și apăsați enter, veți fi direcționat spre cele mai detaliate informații disponibile cu privire la istoricul vehiculelor dvs.. Acum, ce este mai ușor decât acest lucru?

Acest internet here site folosește fișiere de suggestion cookie pentru a vă oferi o experiență plăLoweră și personalizată. Ok

Ele sunt gasite si transmise prin intermediul unui istoric al masinii care se generareaza cu ajutorul unui decodor VIN de calitate.

Cei mai mulți oameni aleg o mașină din ceea ce au vazut pe stradă sau ceea ce au auzit de la prieteni, fără să facă, însă, o analiză în detaliu a nevoilor lor și, mai ales, fără să cunoască parametrii mașinilor disponibile. Asa se ajunge să caute un anumit idea de mașină și chiar o anumită culoare, chiar dacă nu este cea mai bună alegere.

Așadar, noi te ajutăm să cumperi un autovehicul 2nd-hand la care sa stii toate problemele pe care le are atat de ordin tehnic cat si estetic. Este un pachet complet dedicat exclusiv nevoilor tale la standarde de calitate superioara.

Dacă ai ajuns să citești acest articol probabil intenționezi să achiziționezi un vehicul, și anume mai mult ca sigur te-ai gândit să cumperi o mașină din Italia. Fie că îți position sau nu, mașinile second hand vin la pachet cu o incertitudine cu privire la istoricul de accidente, de întreținere, prec……Dacă ai ajuns să citești acest articol probabil intenționezi să achiziționezi un vehicul, și anume mai mult ca sigur te-ai gândit să cumperi o mașină din Italia.

Report this wiki page